Wonen in Hoogeveen

Ergens in het rustige Drenthe, tussen Emmen en Meppel in, ligt de plaats ‘Hoogeveen’. Een relatief kleine stad met ongeveer 38 duizend inwoners. Hoogeveen heeft een leuke binnenstad en voor jonge mensen is er genoeg te doen. Ben je wat meer op leeftijd, in Hoogeveen kun je ook prima je rust pakken en genieten van het leven. Snel op zoek naar een makelaar in Hoogeveen, want hier wil je nooit meer weg!

Hoogeveen heeft drie voetbalclubs, een atletiekclub en meerdere kleine sport verenigingen. Ook zijn er enkele bekende bouwwerken, zoals een korenmolen en een synagoge. Verder heeft de stad 19 rijksmonumenten en 12 oorlogsmonumenten. Oftewel, er is genoeg te beleven!
Ook het openbaar is goed geregeld, er rijden vele bussen en ook de trein is geen probleem, tweemaal per uur rijd de lijn Zwolle-Groningen en Groningen-Zwolle. Hoogeveen ligt aan de snelweg, dus ook de auto is goed te doen. Ook heeft Hoogeveen een vliegveld, deze wordt voornamelijk gebruikt voor recreatieve doeleinden. Verder zijn er 3 ROC’s en 2 middelbare scholen.
Ben je er nog nooit geweest? Kijk dan zeker een keer rond. Wil je graag verhuizen richting Hoogeveen? Kijk dan naar een Makelaar in Hoogeveen; zoals 4EasyMoving!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.