Zorgaccent als werkomgeving

Zorgaccent is een van de grootste zorgaanbieders in Noord West Twente & Salland. Ze zijn ervaren in het aanbieden van kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, thuiszorg en dieetadvisering. In Salland en omliggende gemeenten heeft de organisatie verschillende vestigingen van waaruit zij opereren en ook cursussen aanbieden.

Werken en leren bij Zorgaccent

Bij Zorgaccent werken betekend dat je neerkomt in een grote organisatie. Het werkgebied beslaat heel Noord West Twente & Salland wat neerkomt op een fiks werkgebied. Doordat we echter lokale vestigingen hebben in de wijken ben je als verpleegkundige nog steeds bezig in een kleine bekende omgeving. Hierdoor kun je een bepaalde relatie opbouwen met patiënten, waardoor het vertrouwen in jou als persoon groeit.

Werken in een grote organisatie kan voor veel mensen een struikelblok vormen. Bij Zorgaccent is deze hindernis echter weggenomen doordat de organisatie is opgedeeld in werkgebieden en bedrijfsonderdelen. Hierbij is een onderscheid tussen Zorg Thuis, Voeding & Dieet, kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg. Bekijk ook onze vacatures in de thuiszorg.

 

Competenties welke bij Zorgaccent horen

Zorgaccent wil dat de medewerkers hetzelfde uitstralen als het bedrijf. Een goede omgang met collega’s, patiënten en diens familie zijn van essentieel belang. Wat zou jij belangrijk moeten vinden wat de patiënten van Zorgaccent belangrijk vinden:

Dichtbij en vertrouwd: De medewerkers van Zorgaccent kennen hun patiënten en voorkeuren.

Oplossingsgericht: De geboden hulp wordt professioneel en deskundig uitgevoerd. Vragen worden eerlijk en zo nodig direct beantwoord.

Samenwerken: Wanneer een medewerker iets niet krijgt opgelost, moet hij dit uit handen kunnen geven. Een goede samenwerking en communicatie is hierbij essentieel.

gezondheid en welzijn: Het welzijn van de patiënten en de gezondheid zijn het belangrijkste oogpunt. De laatste jaren nog het maximale uit het leven halen is van groot belang.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.